Η εταιρία

Η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο του εκπαιδευτικού υλικού από το 1983. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχουμε εξοπλίσει μεγάλο αριθμό παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων, με υλικό επιλεγμένο προσεκτικά και σύμφωνο με τη φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Θεωρούμε ότι ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο είναι ένας υπέροχος τόπος ανατροφής, όπου κάθε παιδί εξελίσσεται και ευημερεί. Ένα μέρος γεμάτο ζωντάνια, ζωτικό, το οποίο συντελεί στην ικανότητα μάθησης. Οι παιδαγωγοί καλλιεργούν νέα μυαλά με εμπειρίες.

Μέσω της άριστης ποιότητας του υλικού που διαθέτουμε πιστεύουμε ότι και εμείς έχουμε συμβάλλει σε ένα υψηλότερης ποιότητας παιδαγωγικό έργο. Μέσω του υλικού μας, τα παιδιά μαθαίνουν πολλές κρίσιμες, ωφέλιμες επιδεξιότητες, τις οποίες θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου σχολείου τους καθώς και στη ζωή τους ως ενήλικες πια! Βεβαίως είναι δύσκολο να προβλέψεις όλα όσα τα παιδιά μας θα χρειαστούν να γνωρίζουν κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων, αλλά και πιο πέρα. Νέες ανακαλύψεις αλλά και τεχνολογικοί δίοδοι παρουσιάζονται κάθε μέρα.
Αλλά εμείς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι για να επιτύχεις στο μέλλον, τα παιδιά μας χρειάζονται να έχουν αναπτύξει «περίεργα» και «ενεργητικά» μυαλά τα οποία πάντοτε μαθαίνουν καινούρια πράγματα.

Μέσω της υψηλής ποιότητας και ποικιλότητας του υλικού μας, τα παιδιά εξερευνούν τον κόσμο τους, αντιμετωπίζουν νέες ιδέες, κάνουν φίλους και συνεχώς ανθίζουν μέσα στον κόσμο που εμείς θέλουμε να είναι!!!

Τα παιδιά είναι συνεχώς πολύ απασχολημένα. Σχεδόν τα πάντα τους ενδιαφέρουν. Μαθαίνουν με το να εξασκούνται με τους ενήλικες και αλληλεπιδρώντας με τα άλλα παιδιά, μαθαίνουν εξερευνώντας με τα χέρια τους, χρησιμοποιώντας τη λογική, πειραματιζόμενα, και με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους.

Κάθε τάξη είναι το εργαστήριό τους. Κάθε παιδαγωγός, οδηγός και βοηθός στη μαθησιακή τους πορεία. Ελπίζουμε ότι και το υλικό που σας παρουσιάζουμε θα είναι ισάξιος βοηθός σας.